Šis kāpostu ēdiens no galda pazūd vienā mirklī; Gatavoju no kāpsostiem sātīgu un maz zināmu ēdienu “uz ātro”

Kā teica mana vīra vectēvs, “kāposti tikai iztukšo vēderu”! Šodien piedāvāšu kāpostu recepti, kur šis teiciens nebūs vietā, jo ēdiens ir sātīgs un ļoti barojošs! Turklāt tā pagatavošana ir vienkārša!

Kāposti ir uzturvielām bagāti un satur daudz vērtīgu vitamīnu un minerālvielu, piemēram, C un K vitamīnu, B6 vitamīnu, folātu un šķiedrvielas. Kāpostus var izmantot ļoti dažādi – gan svaigus salātos, gan skābētus, ceptus, vārītus, sautētus vai arī pievienot zupām un sautējumiem. Tos var arī pildīt, izmantojot kā iesaiņojumu, kas padara tos par lielisku bāzi kulinārijas eksperimentiem (un mūsu ēdiens būs īpaši interesants)!

Kāpostiem ir neitrāla garša, kas ļauj tiem viegli saderēt ar dažādiem citiem produktiem un garšvielām. Tie labi uzsūc garšas no citiem ēdieniem, padarot tos par lielisku pamatu dažādiem ēdieniem. Kāposti ir plaši pieejami un parasti salīdzinoši lēti. Tas padara tos par pieejamu sastāvdaļu jebkurā sezonā, kas ir būtiski gan mājsaimniecībām, gan restorāniem.

Kāposti ir labi uzglabājami un ilgi saglabā svaigumu, īpaši, ja tos pareizi glabā vēsā un sausā vietā. Tas nozīmē, ka tie var būt ilgstoši pieejami virtuvē bez biežas iepirkšanās nepieciešamības. Kāposti ir ar zemu kaloriju saturu, bet tie ir ļoti sātīgi. Tas padara tos par lielisku izvēli tiem, kas vēlas uzturēt vai samazināt svaru, nepazaudējot uzturvērtību vai sātīgumu.

Kāposti ir izcili daudzveidīgi un barojoši, kas padara tos par lielisku bāzi dažādu ēdienu gatavošanai. Tie ir viegli pieejami, ekonomiski un ar daudzveidīgām izmantošanas iespējām, kas atvieglo kulinārijas procesus un veicina veselīgu uzturu.

Ieliku ledusskapī tualetes papīra rulli. Tādu rezultātu es nebiju gaidījusi

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Pārejam pie ēdiena gatavošanas:

1. Kāpostus sasmalcina, pārliek dziļā bļodā un pārlej ar verdošu ūdeni. Es atstāju kāpostus nostāvēties 10 minūtes.

 

2. Pēc tam kāpostus lieku caurdurī un ļauju kārtīgi notecināt.

 

3. Tad pievieno sāli, paprikas un paprikas maisījumu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment